ALIANSZ
Magyar Evangéliumi Szövetség

Páratlan

Szeretnénk minden magyarországi illetve magyar anyanyelvű érdeklődő gyülekezetben és közösségben létrehozni és elérhetővé tenni szolgálati és ismerkedési lehetőséget azok számára, akik még nem, vagy már nem élnek házasságban.

Miért akarjuk (motivációnk):

Mert statisztikai adatok szerint kitolódott a fiatalok házasságkötési életkora, és növekedett a válások száma. Tehát egyre több páratlan van a közösségekben. Ezek az emberek más szociális környezetben élnek, mások az igényeik, lehetőségeik, mint a házasságban élőknek. A közösségek viszont nincsenek felkészülve erre a kihívásra, és így a páratlan, szociális vákumban élhet a közösségen belül, noha több lekötetlen ideje és energiája lehet, mint a mellette élő házasoknak.

Hogyan akarjuk (módszerünk):
Szolgálati és ismerkedési lehetőségek létrehozásával szeretnénk elérni a célt. Már vannak működő rendezvények, mint Filmklub, előadások, és tervezünk továbbiakat a kultúra, sport, művészetek területén. Szeretnénk továbbá speciálisan a páratlanok számára szolgálati lehetőségeket biztosítani közösségükben vagy azon túl.

 
Mi lehet az eredmény (reményünk):
Isten kegyelmével és az Ö áldásával a páratlanok úgy érezhetik, hogy szükség van rájuk a közösségben, szolgálni tudják Urukat, hasznosan és értékesen töltik idejüket, olyan fórumhoz jutnak, ami alkalmat ad nekik arra, hogy védett környezetben ismerkedhessenek meg hasonló helyzetben levő testvéreikkel.

Hálózatunk honlapja: http://www.szabadszombat.hu/
Kapcsolattartó
Kapcsolattartó neve:Fűtő Róbert
Kapcsolattartó címe:1119 Budapest, Etele út 55.
Kapcsolattartó telefonszáma:36-20-964-1530
Kapcsolattartó e-mail címe:A kapcsolattartónak az alábbi üzenetküldő segítségével küldhet üzenetet.


Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Mit lát a képen? CAPTCHA Image
Másolja át a képen látható karaktereket a jobb oldali mezőbe
Ha nem látja a képet, kattintson ide, hogy új képet kapjon.
 
Egyéni tagok | Hálózatok | Támogató egyházak | Támogató szervezetek | Események
Copyright © 2009 Aliansz - Minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Studio