ALIANSZ
Magyar Evangéliumi Szövetség

Balaton-NET

Erőteljes és kiegyensúlyozott bibliatanitás - Felüdülés testnek és léleknek

Erőteljes és kiegyensúlyozott bibliatanítás – Ez a találkozó fő hangsúlya. Célunk, hogy a részvevők aktuális témákban, felkészült tanítóktól nyerjenek bibliai ismeretet és látást. A tanítás célja az életet formáló találkozás Isten Igéjével az imádat és imádság környezetében. A tanítók választásában alapvető szempont az Igéhez való ragaszkodás, a felkészültség és a széles körben elismert tanítói ajándék.

Aktuális és jelentős témák – Minden találkozónak van egy kiemelt témája, amely köré rendeződnek a tanítások és a program különböző elemei is. Ennek megválasztásában szempont az egyház, azon belül is az egyének aktuális és jelentőséggel bíró kérdései, amelyekben széles körben alkalmazható bibliai látásra és útmutatásra van szükség.

Nemzetközi és felekezetközi – Célunk, hogy a találkozó a különböző felekezetekben széles körben vonzó és elérhető legyen, akár a környező és távolabbi országok keresztényeinek is. A nemzetközi hangsúly megvalósítását az Euro-Keswick Partnership, mint keret biztosítja, emellett támaszkodunk a nemzeti Evangéliumi Aliansz-okra és a különböző nemzetközi missziós szervezetekre.

Felfrissülés családbarát környezetben - A helyszín megválasztása, és a program egyaránt támogatja, hogy a résztvevők (családok és egyedülállók, gyülekezeti és baráti közösségek) az Istennel való közösségükben megerősödve, lelkileg felfrissülve, testileg kipihenve, élményekben gazdagon térhessenek haza. A különböző korosztályok számára tartalmas, a találkozó céljaival harmonizáló korosztályos programokat biztosítunk.

Hálózatunk honlapja: http://www.balaton-net.eu
Kapcsolattartó
Kapcsolattartó neve:Kapocs Attila
Kapcsolattartó címe:
Kapcsolattartó telefonszáma:36-20-886-3724
Kapcsolattartó e-mail címe:A kapcsolattartónak az alábbi üzenetküldő segítségével küldhet üzenetet.


Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Mit lát a képen? CAPTCHA Image
Másolja át a képen látható karaktereket a jobb oldali mezőbe
Ha nem látja a képet, kattintson ide, hogy új képet kapjon.
 
Egyéni tagok | Hálózatok | Támogató egyházak | Támogató szervezetek | Események
Copyright © 2009 Aliansz - Minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Studio